Crystals and Caverns

Nederlag fra en svunden tid

Udforskning af Elyf Serins krypt

Gruppen begyndte at undersøge krypten i Elyf Serin, for at finde ud af at den var inficeret med kæmpe edderkopper og spøgelser. De aggressive spøgelser forsøgte at skræmme gruppen væk, men i stedet for blev de blot sendt tilbage til deres efterliv.

Efter undersøgelser af den dybeste del af krypten, der så ud til at holde ligene fra de rige og magtfulde fra Elyf Serin, opdagede de et skjult kammer. Kammeret var lyst op af en konstant brændende flamme. På en platform var endnu en sarkofag placeret og foran den en gennemsigtig elver.
Gruppen tog kontakt til den afdøde elver som introducerede sig selv som Paelias Galnodel, ypperstepræst for Sehanine Moonbow i Elyf Serin. Gruppen forklarede hvad der var ved at ske for Paelias ånd, og spurgte om hjælp til at forstå hvad der var ved at ske.
Paelias fortalte dem en historie om en ung elver fra Elyf Serin, der havde eksperimenteret med forbudt magi og blevet eksileret. Den vrede unge elver vendte mange århundrede senere tilbage med en hær af udøde, efter at have fundet udødeligheden selv hvor han kaldte sig selv for Dra’an den Frygtelige. Elyf Serin blev evakueret, og byens fem vogtere – som inkluderede Paelias – slog Dra’an tilbage og jagtede ham tilbage til hans hule, hvor de besejrede hans udødelige skikkelse. Ude af stand til at finde hvor Dra’an skjulte sin sjæl forseglede vogterne Dra’an i sin egen hule for evigheden.
Paelias var faldet i kampen mod Dra’an og svor at han ikke ville gå ind i efterlivet før at Dra’an for evigt var besejret.

Paelias viste et kort over nordsiden af Draan-bjergene hvor Dra’ans hule var markeret og hvor de ville kunne finde hans legeme og forhåbentligt forsegle hans skæbne og omsider sende hans sjæl til Sehanine hvor den kunne blive dømt for hans synder. Som hjælp gav Paelias sit udstyr som han var blevet begravet med. Et kastespyd der ville slå ned i deres fjender som et lyn – som blev overtaget af Styrbjørn, et par støvler der ville stilne deres fodtrin – som Yasin tog imod, et sæt ringe af det fineste metal han kaldte for Mithral, stærkt som stål men let som silke, som Morgoth modtog. Til sidst men ikke mindst blev gruppen givet et mægtigt artefakt. En rune af den gamle magi i et stykke is, som Nimuë tog imod. Med disse artefakter og denne viden var gruppen forhåbentlig klar på at en gang for alle at stoppe denne korruption i Dryadeskovene.

Comments

Sunny_Kzar_Mora Sunny_Kzar_Mora

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.