Myastan Torrin

Kromanden i Havfruens Trefork

Description:

Alder:
32 år
Race:
Dragonborn
Ervherv:
Kromand
Kendetegn:
Det højre ben er af træ
Elsker at vinde i armlægning
Ved alt hvad der sker i byen

Bio:

Der vides ikke meget om hvordan Torrin i første ende kom til Alfenæs. Det siges at en nat bragte en gruppe dragefødte en hårdt såret Torrin til De Helliges Tempel hvor Betha Arnegod tog sig af ham. De dragefødte forsvandt og efterlod Torrin i Alfenæs.

I starten brugte Torrin meget af sin tid på blot at vende sig til at komme rundt med et ben mindre, men der gik ikke lang tid inden han købte et tomt hus ikke langt fra templet. Han satte det i stand og ikke mange måneder efter åbnede Havfruens Trefork for sine første gæster. Med hjælp fra en tidligere bekendt, halflingen Tristan, blomstrede kroen op, og blev til en af de mere populære kroer i Alfenæs. Torrin blev kendt som en snaksaglig krovært, og der gik ikke lang tid før at Torrin vidste alt hvad der var værd at vide i Alfenæs. Hvem der kom og gik. Hvordan høsten så ud til at blive. Intriger og affærer. Hvis man ville vide hvad der foregik i Alfenæs, så skulle man bare spørge Torrin.

Selvom Torrin er snaksaglig af natur, så ved de fleste intet om hans fortid. Hvem var de andre dragefødte og hvor gik de hen? Hvor kommer han fra? Hvor kender Tristan og Torrin hinanden fra? Hvordan mistede han sit ben? Ligemeget hvor meget man tror at man kender Torrin, så er hans fortid en velbevogtet hemmelighed af en eller anden grund.

Myastan Torrin

Crystals and Caverns Sunny_Kzar_Mora Sunny_Kzar_Mora