Miri Høstbarn

Bondepige i Alfenæs

Description:

Alder:
16 år (23 år)
Race:
Menneske
Ervherv:
Bonde
Kendetegn:
Ekstrem viljestærk og stædig
Et halvmåneformet modersmærke på venstre skulder
(Et langt ar over læben)

Bio:

Miri blev født ind i en helt almindelig bondefamilie, bort set fra at familien bad skovens heks, Nimuë, om at være hendes gudmoder. Som lille pige blev hun venner med en lokal satyr kaldet Krumhorn. De to knyttede et tæt bånd, og hun så satyren som sin bedste ven. Ud over det opførte hun sig som en helt almindelig pige.

Hendes liv vil dog komme til at ændre sig hvad der i den fremtidige historie vil blive kendt som Ulvenes Tid. Ulve plagede Alfenæs’ bønder, og en gruppe eventyrere var kommet for at hjælpe med deres problem. Allerede på anden dagen ville gruppen drage ind i Dryadeskovene for at undersøge hvad der var ved at ske. Bekymret for sin gamle ven, Krumhorn, nærmede Miri sig gruppen, som hendes gudmor blandt andet var del af. Hun bad dem om at holde øje med sin ven og give hende besked om han havde det godt.

Der ville gå et år og gruppen var ikke vendt tilbage og man forventede de var døde. Problemet med ulvene blev værre og flere eventyrere dukkede op. Miri blev træt af ikke at selv kunne forsvare sig selv og sine kære, og nærmede sig eventyrerne. Hun ville selv kunne drage ind i skoven for at finde sin ven, og måske selv kunne finde svar på alle de spørgsmål alle i Alfenæs havde.
Der ville dog gå mange år inden hun ville turde at begive sig ind i Dryadeskovene, og hver eneste gruppe ville forsvinde, højst sandsynlig døde.
Seks år gik efter ulvene først var dukket op, til Alfenæs blev overvældet af en horde af udøde. Sammen med alle andre bønder, flygtede Miri ind bag murene, men kampen virkede til at være håbløs. Sammen med en gruppe overlevende flygtede de i både mod nord, og ind i Dryadeskovene, i håb om den gamle skov ville beskytte dem. Blandt gruppen var kromanden Myastan Torrin, der viste sig at være en formidabel kæmper og Broder Gregor, hvis enorme viden viste sig at være enormt brugbar for gruppen for at skulle overleve i Dryadeskovene.
Miri som blev bedre og bedre til at navigere skovene, prøvede at se om de kunne finde en passage mod vest gennem skovene, men patruljerne dukkede enten aldrig op, eller alvorligt såret. Miri ville dog ikke give op. De måtte kæmpe for deres overlevelse, så længe det var muligt!

Miri Høstbarn

Crystals and Caverns Sunny_Kzar_Mora Sunny_Kzar_Mora