Crystals and Caverns

Det der bragte dem sammen

Starten for Kzar Mora

Flyer1.png

En forsommer i det lille land Tria i begyndte disse sedler at dukke op i flere byer. Byen Alfenæs, som ligger i det nordøstlige Tria, nord for Draan-bjergene, en bjergkæde der dominerer det nordlige Tria, havde øjensynlig problemer med nogle ulve, og herskeren havde derfor bedt om udefrakommende hjælpe til problemet, i håb om nogle håbefulde eventyrere ville komme til deres hjælp.

Efter noget ventetid svarede nogle eventyrere på sheriffens kald.

Halv-orken Yasin drog til Alfenæs for at beskytte de svage mod ulvene, som hendes gud Torm bød hende.

Halv-elveren Alinar og mennesket Styrbjørn var strandet i Alfenæs efter nogen beslaglagde deres karavane og spredte deres trup. I håb om at få penge nok til at bygge truppen op igen meldte de sig også hos sheriffen.

Morgoth en tidligere præst for Kelemvor, der blev eksileret fra templet, på grund af sin interesse for nekromanti havde taget skibet nord på for at slippe for forfølgelse fra sine tidligere trosfælder.

Ud fra skoven kom den ældre Nimuë. En vildheks fra Dryadeskovene. Alfenæs bønder kendte hende godt, og hun var berygtet for sin evige ungdom. Hun havde selv oplevet problemer med ulvene, og nogle af hendes mest trofaste venner, de lokale feer, var forsvundet, og hun søgte svar.

Azura, en adelig genasi var draget ud i verden for at opleve noget af verden. Ved tilfælde endte hun sammen med de andre uden at det var hendes hensigt i at deltage i eventyret. Hun endte dog med at følge med de andre efter at have knyttet et bånd til præsten Morgoth.

Og sådan mødtes vores eventyrere hinanden, i et venteværelse hos sheriffen, og derfra starte vores historie.

Comments

Sunny_Kzar_Mora Sunny_Kzar_Mora

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.